Search
Τρίτη 18 Μάιος 2021
  • :
  • :

Αγώνας

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το “Salonica Run” τρέχει χωρίς τερματισμό για την Ελπίδα. Ο μοναδικός φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα που από το 2014 αποτελεί ένα μοναδικό θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί το τριήμερο από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Διοργανωτές όπως κάθε χρόνο είναι ο ιστορικός αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της μητροπολιτικής ενότητας της περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι ενώνουν τη φωνή τους και καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά σε έναν αγώνα αφιερωμένο στα παιδιά.

Το “Salonica Run” που τρέχει χωρίς τερματισμό, είναι ένας μοναδικός υπεραμαραθώνιος τριών ημερών χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό. Σκοπός του είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε χρήματα, ώστε να ενισχυθούν παιδικά ιδρύματα και σύλλογοι που το έχουν ανάγκη μεταξύ των οποίων και η μονάδα αυτιστικού ατόμου “Ελπίδα” και το βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.

Μικροί και μεγάλοι, σχολεία, σύλλογοι, εταιρείες, δίνουν και φέτος ραντεβού για να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου στη Ν.Παραλία Θεσσαλονίκης (από το Μέγα Αλέξανδρο έως το Μακεδονία Παλάς).

Το 6ο “Salonica Run” αρχίζει να τρέχει χωρίς τερματισμό την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ώρα 10:00 και τελειώνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ώρα 12:00.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παράλληλα με τον φιλανθρωπικό αγώνα Βίκος Charity Race 48h , θα έχουμε όπως κάθε χρόνο και τον υπερμαραθώνιο  24 ωρών αγωνιστικού χαρακτήρα Herbalife Nutrition Ultra Race 24h με την συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών υπεραποστάσεων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι συμμετέχοντες κατά την έναρξη των αγωνισμάτων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.
Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και να έχει επίσημη κατάταξη και στα δύο αγωνίσματα (24 και 48 ώρες), είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστές εγγραφές και πληρωμές, καθώς θα παραλάβει ξεχωριστά chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το “Salonica Run” είναι ο αγώνας των ομάδων, γι αυτό και κάθε χρόνο όλο και περισσότερα σχολεία, σύλλογοι, εταιρείες, συμμετέχουν ομαδικά, δείχνοντας ταυτόχρονα τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και στηρίζοντας το μοναδικό φιλανθρωπικό αγώνα για τα παιδιά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Η κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος, μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων αν το επιθυμεί, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 10 άτομα, ενώ ανταποδοτικά δίνεται η δυνατότητα για προβολή της επωνυμίας και του λογοτύπου της ομάδας στο bib number του κάθε μέλους της ομάδας.
Αντίστοιχα το κάθε σχολείο (δημόσιο και ιδιωτικό) μπορεί να δημιουργήσει τόσο ομάδες δημοτικού όσο και ομάδες γυμνασίου-λυκείου, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως η κάθε ομάδα του να απαρτίζεται από τουλάχιστον 20 άτομα.
Εγγραφές των ομάδων γίνονται δεκτές από 26 Αυγούστου έως 4 Οκτωβρίου 2019, είτε με αποστολή αιτήματος από τον εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ermis1877.gr, είτε με επικοινωνία στα τηλέφωνα 69 3605 1914 και 2311 295 800 (κα Άννα Αϊβαζιάν).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ
▪ Α’ Κατηγορία – από 10 έως 19 άτομα
▪ Β’ Κατηγορία – από 20 έως 39 άτομα
▪ Γ’ Κατηγορία – από 40 έως 79 άτομα
▪ Δ’ Κατηγορία – από 80 άτομα και πάνω
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
▪ Α’ Κατηγορία – από 20 έως 79 άτομα
▪ Β’ Κατηγορία – από 80 άτομα και πάνω

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για ατομική εγγραφή στο 6ο “Salonica Run”, αρκεί να επισκεφτείτε το κατάστημα της Saucony, Μητροπόλεως 107 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σύντομα θα ανοίξουν και οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση salonicarun.gr ή trexe.gr, που παραπέμπει στον σχετικό σύνδεσμο ηλεκτρονικών εγγραφών.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΤΟΜΙΚΗ
▪ 5 ευρώ το άτομο, για απεριόριστες παρουσίες στο Charity Race: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt.
▪ Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών, για απεριόριστες παρουσίες στο Charity Race: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip (+3 ευρώ αν επιθυμούν αναμνηστικό t-shirt).
▪ 20 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 24 ωρών (πλήρες πακέτο): αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανάπαυσης, δύο γεύματα (ζυμαρικό, σούπα), σνακς (αλμυρά, γλυκά).
▪ 30 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 48 ωρών (πλήρες πακέτο): αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανάπαυσης, τέσσερα γεύματα (δύο ζυμαρικά, δύο σούπες), σνακς (αλμυρά, γλυκά).
ΟΜΑΔΙΚΗ
▪ 7 ευρώ το άτομο για ομάδες εταιριών, οργανισμών με προβολή του λογοτύπου τους στον αριθμό bib number και στα social media: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.
▪ 5 ευρώ το άτομο για ομάδες δημοτικών, γυμνασίων-λυκείων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων (από 7 έως 18 ετών) με προβολή του ονόματος ή του λογοτύπου τους στο bib number: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΙΒΑΝ: GR39 0172 2390 0052 3909 4261 296
δικαιούχος λογαριασμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ 1877